Abanka | Abamobi in Abamobi com nagradna igra

Ljubljana, 9. 2. 2016

Pametni telefoni nas spremljajo na prav vsakem koraku. Poleg iskanja popolnega kadra za naslednji selfie in preverjanja vsebine družbenih omrežij jih lahko uporabimo tudi za mobilno bančništvo. V sodelovanju z Abanko smo za predstavitev praktičnosti, enostavnosti in uporabnosti mobilnih bank Abamobi in Abamobi com (za pravne osebe) izhajali prav iz tega vpogleda ter vsem uporabnikom pametnih telefonov v nagovorih pridržali zrcalo.

Tako smo v nagovorih spraševali, ali vedo, da lahko plačajo položnico hitreje, kot spijejo kavo? Ali da preverijo stanje na računu hitreje, kot naredijo selfie? Tudi bankomate in poslovalnice lahko najdejo hitreje, kot bi našli denarnico v prepolni torbici.

Zabavne nagovore na plakatih je spremljala tudi nagradna igra, ki je uporabnike spodbujala, da si na pametni telefon naložijo eno izmed mobilnih aplikacij Abamobi ali Abamobi com ter preverijo njune funkcionalnosti. S prenosom pa so hkrati našli še odgovor na nagradno vprašanje, ki se je vsak teden spreminjalo. Pravilen odgovor jih je popeljal v žreb za glavno nagrado, in sicer iPhone 6s.

Na nagradno igro so opozarjali tudi Facebook oglasi in spletni bannerji ter ulični promotorji, ki so mimoidočim ob prenosu aplikacije delili simbolične nagrade. Promotorji so nagovorili mimoidoče po večjih slovenskih krajih ter priljubljenih slovenskih smučiščih.